• Wat kost een plateaulift?

 • Plateaulift inbouwen

  Voor het bepalen van de prijs van een plateaulift zijn een aantal zaken van belang:

  1. Wat is de gewenste afmeting van het plateau?
  2. Hoeveel beschikbare breedte is er op de trap?
  3. Hoeveel beschikbare ruimte is er onderaan de trap?
  4. Heeft u een rechte trap of trap met bochten / bordessen?
  5. Kan de lift aan de wand worden gemonteerd?
  6. Kan de lift op consoles op de trap worden gemonteerd?
  7. Wordt de lift binnen of buiten gemonteerd?
  8. Stuur met uw aanvraag s.v.p. enkele foto's mee!

  Het is in principe mogelijk een plateaulift op een rechte (steek) trap te plaatsen met een inbouwbreedte van slechts 87 cm. De beschikbare breedte op het plateau zal dan amper 65 cm. Let wel, voor gebruik i.c.m. een rolstoel zal dit doorgaans veel te smal zijn.  Veel handmatig voortbewogen rolstoelen hebben een buitenmaat (breedte) van circa 71,5 cm. Een geschikte plateau afmeting zal minimaal lengte 125 x breedte 80 cm zijn. Controleer altijd zorgvuldig de afmeting van de rolstoel voor aanschaf van een plateaulift, houd hierbij ook rekening met de beschikbare ruimte tussen de veiligheidspoorten.

 • 1. Kennismaking

  Bel of mail ons en omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. 

 • 2. Informatie en prijzen

  U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

 • 3. Persoonlijk advies

  Onze adviseurs werken door heel Nederland waarvoor geen kosten worden berekend. Daarom vragen we vooraf om informatie zodat we ons een beeld kunnen vormen van uw situatie, en een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.

 • Persoonlijk advies

  Sinds 1996 houden we ons bezig met het aanpassen van woningen en het overbruggen van hoogtes in zowel woningen als openbare gebouwen. Onze adviseurs werken door geheel Nederland en een gedeelte van België. 

  Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Naast de mogelijkheden die onze liften bieden, houden we rekening met bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.

  Profiteer van onze kennis & ervaring!

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag13.00 - 17.00 uur
  Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
  Woensdag 09.00 - 17.00 uur
  Donderdag 09.00 - 17.00 uur
  Vrijdag 09.00 - 13.00 uur
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl