• Plateaulift

 • Onze trap-plateauliften zijn geschikt voor zowel rechte als gebogen trappen en voor het overbruggen van meerdere verdiepingen.

  Onze platformliften / plateauliften worden geplaatst om diverse niveaus toegankelijk te maken voor personen in een rolstoel of voor hen die anderszins fysieke problemen hebben met het traplopen. Alle door ons geleverde plateauliften zijn ontworpen, geproduceerd en worden geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. 

  Dankzij de compacte techniek, die in de lift zelf is weggewerkt, zijn er al plateauliften leverbaar voor rechte trappen met een minimale breedte van slechts 87 cm. De plateauliften zijn zowel geschikt voor binnen als permanent gebruik buiten.

 • Optimaal beveiligd

  Voorzien van automatisch opklapbare veiligheidsarmen, afrolbeveiligingen en knelbeveiligingen.

 • Betrouwbare aandrijftechniek

  Het betrouwbare aandrijfsysteem is compact in de liftmodule weggewerkt, bediening met tiptoetsen, afstandsbedieningen of via uw smartphone.

 • Nood-stroom voorziening

  De lift werkt op accu’s, en is dus voorzien van een noodstroomvoorziening, die automatisch worden geladen (230V voeding).

 • Vernieuwd strak design

  >> Offerte aanvragen

 • Plateauliften met 3 jaar garantie

  De kwaliteit van de lift hangt in belangrijke mate af van de kwaliteit van de montage, deze wordt gewaarborgd door ervaren liftmonteurs van Domilift. Door liften regelmatig te onderhouden wordt de levensduur verlengd en de veiligheid aantoonbaar verbeterd. Hiervoor bieden we servicecontracten waarbij we zowel een veiligheidsinspectie/keuring als het onderhoud gelijktijdig uitvoeren. In combinatie met het afsluiten van de service-overeenkomst ontvangt u 1 jaar volledige garantie + 2 jaar aanvullende garantie op onderdelen.

 • Trappen met bochten

  Onze plateauliften bieden unieke mogelijkheden voor gebogen trappen, trappen met bochten en bordessen. De geleiderails kunnen in uiteenlopende vormen worden gebogen. Onze lift maakt zowel voor rechte trappen als trappen met bochten gebruik van compacte RVS geleiderails. De bovenste geleiderail doet tevens dienst als trapleuning.

  Door het gebruik van diverse bochten, horizontaal, verticaal en wentelbochten en de mogelijkheid van tussentijds veranderende stijgingshoeken zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

  Al onze plateauliften worden ontworpen, geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. Plateauliften vallen derhalve niet onder de Europese richtlijn voor personenliften 98/16/EG. 

 • Maximale ontwerpvrijheid

  Uniek voor onze trapplateauliften is de uitermate compacte geleiderail die zowel wordt gebruikt voor plateauliften voor rechte trappen als plateauliften voor trappen met bochten. Dankzij de hoogwaardige RVS uitvoering en gemonteerd met een uitwendige maat van minder dan 10 cm vanaf de wand doet de geleiderails prima dienst als luxe trapleuning.

  Indien de geleiderails van de plateaulift niet aan de wand kunnen worden gemonteerd is er de mogelijkheid van montage op vrijstaande consoles, eventueel voorzien van tussenliggende (transparante) panelen.

  De volledig in de liftunit weggewerkte compacte aandrijftechniek functioneert op accu's die op een van de parkeerstations (boven en onder) automatisch worden geladen. Zo is de lift standaard voorzien van een nood-stroomvoorziening en behoren lelijke meebewegende spiraalkabels over de trap nodig definitief tot het verleden.

 • Verticaal hefplateau met opklapbaar platform is de nieuwste variant op de reeds jaren toegepaste plateauliften voor de trap

  De H-1000 plateaulift kan zowel aan de wand als op de vloer worden gemonteerd. De lift heeft een maximale hefhoogte van 100 cm. Indien er geen wand beschikbaar is waaraan de lift kan worden gemonteerd is er een hulpconstructie leverbaar zodat de lift ook op de vloer kan worden bevestigd. De maximale hefhoogte (zonder fixatiepunt naar de wand) bedraagt in dat geval 50 cm.

  De lift kan worden geleverd met een automatisch te openen veiligheidsdeur, aanbevolen bij een hefhoogte vanaf 50 cm, om valgevaar te voorkomen.

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl