Slider H-1250 - 1320x588

Plateaulift H-1250 (semi-vrijstaand)

De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails met loopwielen voor extra stabiliteit. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met de bijgeleverde transformator waarmee de accu’s worden opgeladen. De plateauliften zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als permanent gebruik buiten.

De oprijplaat voorkomt dat de rolstoel van het plateau zou kunnen rollen tijdens het tillen, en gaat automatisch omhoog zodra het plateau wordt geactiveerd. Zodra het plateau weer terugkomt in de laagste stand, gaat de oprijplaat automatisch weer omlaag zodat het plateau met de rolstoel eenvoudig en veilig kan worden verlaten.

De plateauliften zijn bekleed met zeer slijtvast antislipmateriaal en zij-leuningen. De zijpanelen worden standaard uitgevoerd in polycarbonaat (kunstglas) naar keuze transparant of troebel (smoked). Optioneel zijn zijpanelen leverbaar in staal (met fijne structuur), in dezelfde kleur als het hefplateau. Kleur Akzo Nobel 900 sable (vergelijkbaar met RAL 7022). Overige RAL kleuren tegen meerprijs leverbaar.

Bediening basisfuncties: geïntegreerd bedieningspaneel in zijhek, inclusief twee apart te plaatsen schakelaars. Noodstop functie: geïntegreerd in bedieningspaneel zijhek. Aan de onderzijde is het plateau voorzien van een knelbeveiliging.

De H-1250 is uitsluitend leverbaar in standaard afmetingen met een lengte van ca. 140 cm, en keus uit breedtematen 80, 90 of 110 cm.

De lift is solide gebouwd met een hoge kwaliteit en wordt veel toegepast in openbare gebouwen, uitgaande van normaal gebruik. De lift is echter niet specifiek ontworpen om bewuste pogingen tot vernieling tegen te gaan.

Specificaties
Maximale hoogte: 125 cm
Minimale hoogte: 70 mm
Maximale belasting: 400 kg
Eigen gewicht: ca. 200 kg
Liftsnelheid: 3 – 5 cm/sec (afhankelijk van belasting)
Geluidsniveau: ca. 70dB

Afmetingen

Afmeting plateau: 140 x 80 cm (small)
Afmeting plateau: 140 x 90 cm (medium)
Afmeting plateau: 140 x 110 cm (large)

Keuringen
  • EMC machinerichtlijn 2004/I08/EC
  • ISO9386-I:2000 Elektrisch aangedreven platformliften

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht