Badkamer 1320x570

Plafondlift VH 130 / 200 /  270

Geavanceerde plafondlift met een strak design, extreem betrouwbaar en onderhoudsarm. De plafondlift is leverbaar met elektrische aandrijfmotor en infrarood bediening. De plafondlift kan worden voorzien van tweepuntsjukken, tilbeugels en (elektrische) kanteljuken. De plafondlift beschikt standaard over zowel nood-omlaag als een unieke mechanische nood til-functie, display met nuttige informatie en uiteenlopende veiligheidsvoorzieningen.

Plafondlift Transactive witte achtergrond 800x600

Universeel toepasbaar, alle benodigde functies en 100% betrouwbaar
  • Maximale belasting instelbaar van 130 – 270 kg
  • Geschikt voor alle typen jukken
  • Dubbele nood-omlaag functie
  • Mechanische nood TIL functie
  • Standaard voorzien van display
  • Levensduur 15 jaar

Geschikt voor lage plafonds

Met een hoogte minder dan 15 cm, behoort de plafondlift tot de kleinste in z’n soort, geschikt voor professioneel gebruik. Dit biedt niet alleen optische voordelen, maar levert vooral extra tilhoogte waardoor de plafondlift ook toepasbaar is in ruimtes met een laag plafond.

Geen kabelbreuken of defecte stekkerverbindingen

De liften zijn voorzien van een pneumatische handbediening. Doordat er simpelweg lucht verplaatst wordt via een stevig rubberen slangetje is de kans op kabelbreuken en defecte stekkerverbindingen dus definitief uitgesloten. Indien er te hard aan de handbediening wordt getrokken zal deze loslaten van de lift, en kan simpelweg weer worden teruggeplaatst. Indien noodzakelijk kan de bediening eenvoudig worden vervangen. Hierdoor worden kosten voor een monteur, en het wachten hierop (!), teruggebracht tot 0. De handbediening is 100% waterproof.

Transactive handbediening return naar oplaadpunt 800x600

Standaard voorzien van nuttige display

De geïntegreerde display verschaft u direct informatie, zonder tussenkomst van laptops of ingewikkelde software. De lift registreert het aantal liftmomenten, en geeft zelf aan wanneer de plafondlift aan een servicebeurt toe is. In de display kan direct de actuele status worden afgelezen, zoals de capaciteit van de accu’s, eventuele storingsmeldingen en waarschuwingen voor de gebruiker. De display van verschaft u tevens toegang tot het onderhoudsmenu waarin bijvoorbeeld de snelheid van de lift eenvoudig kan worden aangepast.

Transactive display 800x600 - 3

Unieke nood TIL functie

De plafondlift is een verbeterde versie van een beproefd concept en daardoor uiterst betrouwbaar. De plafondlift wordt als enige in z´n soort standaard geleverd met een adapter waarmee de lift handmatig volledig te bedienen is. Indien er problemen zouden ontstaan met de elektrisch aangedreven hoog/laag motor, kunnen ten aller tijde handmatig transfers worden uitgevoerd, zowel omhoog als omlaag, totdat de plafondlift is gerepareerd.

DH-2 Handmatige noodvoorziening 800x600

Aandrijfmotor en IR bediening voor zelfstandig gebruik

De lift met aandrijfmotor is voorzien van een soft start/stop systeem. Door het gelijktijdig indrukken van twee toetsen op de handbediening kan snelheid eenvoudig worden aangepast.

Met de ”Indepentent Lifter” van Prism Medical wordt de gebruiker volledig automatisch getild, zonder hiervoor een draagband aan te leggen. In combinatie met extra ondersteuning van bovenarmen en beensteunen kunnen hierdoor transfers zelfstandig en veilig worden uitgevoerd.

Lees meer

Tilbeugel voor zelfstandig tillen in bed 800x600 zoom

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Download brochure