• Personenlift HL-8500 design opties

 • Ontwerp uw ideale personenlift

  De Basis uitvoering van de HL-8500 is zeer compleet en leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden, vloer en deuren. Binnen de Design en Premium collectie zijn tal van extra materialen, kleuren en opties mogelijk. Naast verschillende afwerkmogelijkheden voor de wanden is er keuze uit verschillende liftdeuren (optioneel in RAL kleur naar keuze) en is een vloer uitgevoerd in Portugees marmer leverbaar.

 • Basis collectie

  De personenliften uit de basis collectie zijn voorzien van elektrisch te openen deuren, een halfhoge bedieningskolom voorzien van spiegel, verlichting en telefoon in de cabine.

  - Cabine leverbaar in 6 kleuren
  - Vloer PVC betonlook/grijs
  - Optie automatische deuren

 • Design collectie

  De personenliften uit de design collectie zijn voorzien van automatisch te openen deuren, een bedieningskolom van vloer tot plafond, spiegel, verlichting en telefoon.

  - Cabine leverbaar in 12 kleuren
  - Vloer PVC in 5 kleuren
  - Optie zijwanden in glas

 • Premium collectie

  De premium collectie biedt maximale ontwerpvrijheid voor de ideale lift in huis, afgestemd op uw persoonlijke smaak. Ontdek de ruime keus uit decorpanelen en opties.

  - Cabine in diverse houtsoorten
  - Satijn-effecten, in mozaïek
  - Optie vloer in Portugees marmer

 • Huisliften Basis Collectie

  De personenliften uit de basis collectie zijn voorzien van handmatig te openen deuren, een halfhoge bedieningskolom voorzien van spiegel, verlichting en telefoon in de cabine. Het basismodel kan tegen meerprijzen worden geleverd met talloze extra’s, zoals automatische deuren en overnamebesturing.

  Cabine
  Geperst spaanplaat met toplaag in kleur naar keuze:
  - wit, grijs, taupe, blauw, esdoorn, tropisch hardhout


  Liftdeuren
  - 2/3 houtenpaneel in kleur cabine
  - 1/3 uitgevoerd in glas naar keuze: transparant, gerookt, opaalglas of spiegel
  - Deur- en kozijnprofielen uitgevoerd in blank geanodiseerd aluminium

 • Huisliften Premium collectie

  Zonder iets af te doen aan de kwaliteit kan er worden gekozen uit scherp geprijsde basismodellen die leverbaar zijn in 6 verschillende kleuren en 4 afmetingen (optioneel op maat gemaakt).

  De design collectie biedt extra mogelijkheden ten aanzien van kleuren en mogelijkheden ten opzichte van de basis collectie. Eveneens leverbaar in vier standaard afmetingen of op maat gemaakt; de ideale lift in huis!

  De premium collectie biedt maximale ontwerpvrijheid voor een luxe lift in huis. Ontdek de ruime keus met satijn-effecten, in mozaïek of hout. Optioneel leverbaar met een vloer van Portugees marmer.

 • Huisliften Design collectie

  De design collectie biedt extra mogelijkheden ten aanzien van kleuren en mogelijkheden ten opzichte van de basis collectie. Het designmodel is standaard voorzien van een bedieningsconsole vanaf de vloer tot aan het plafond, voorzien van geïntegreerde bedieningsknoppen, spiegel en een telefoon.

  De liften zijn leverbaar met automatische of handmatige deuren, volledig of gedeeltelijk glazen deuren, deuren met (semi) transparant glas of deuren met spiegelglas.

  De bedieningskolom vanaf de vloer tot aan het plafond is leverbaar in de kleur grijs, wit of zwart (optioneel kwarts zoals afgebeeld). Standaard voorzien van handgreep en spiegel.

 • Liftdeuren

  De liften in de basis collectie zijn handmatig bedienbaar, optioneel leverbaar met een volledig ingebouwde deur-automaat. De liften in de Design en Premium collectie worden standaard geleverd met automatische deuren. In de basiscollectie worden deuren geleverd met 2/3 glas, en 1/3 paneel gelijk aan de gekozen panelen in de cabine, optioneel leverbaar als deuren in Design en Premium collectie:

  - Volledig glazen deuren
  - Gedeeltelijk glazen deuren
  - Glazen deuren transparant, opaal glas of deuren met spiegelglas
  - Aluminium deurstijlen optioneel in RAL kleur naar keuze

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl