Plateaulift woonkamer slider 1320x435

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Een zorgvuldig samengesteld assortiment

Gegarandeerde kwaliteit

Een complete oplossing

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van liften voor het overbruggen van verdiepingen met bijvoorbeeld de rolstoel of rollator, specifiek gericht op de thuissituatie. Daarnaast bieden we het meest uitgebreide assortiment plateauliften voor het overbruggen van hoogteverschillen in zowel thuissituaties als openbare gebouwen, zowel binnen als buiten.

Ons ruime assortiment is in de afgelopen 20 jaar specifiek samengesteld voor het bieden van deze oplossingen. Wij importeren onze liften van vooraanstaande producenten uit Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Onze liften worden geselecteerd op functionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Al onze liften zijn voorzien van de benodigde certificaten, keuringen en garantie.

We werken hiervoor nauw samen met een internationaal netwerk van uitsluitend vooraanstaande fabrikanten met aantoonbare ervaring op hun vakgebied.

Domilift werkt binnen de Venson Care Group nauw samen met Domicare B.V., Sani-Assist en Roboticare. Door deze samenwerking kunnen wij een complete oplossing bieden, zoals bijvoorbeeld de combinatie tussen een zweeflift en een tilsysteem aan het plafond. Ook leveren we binnen de Venson Care Group aangepaste keukens, sanitair producten en robots voor de zorg.

Snel en gratis advies met prijsindicatie?

Stappenplan

Showroombezoek

Advies bij u thuis

  • Bel of mail ons met uw vraag. Een korte omschrijving van de oplossing die u zoekt is voor ons vaak al voldoende om u te adviseren. Profiteer van ruim 20 jaar jaar relevante werkervaring!
  • U ontvangt per mail al snel voorbeelden inclusief prijzen van eerder door ons geleverde liften en oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie of wensen.
  • Indien er daarna behoefte is aan advies of uitleg maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom, bij u thuis of bijvoorbeeld op een referentie adres.
  • Onze adviezen zijn gratis. Wel vragen we daarom informatie vooraf (foto’s / tekeningen) zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van de situatie.

Zweeftraplift met rolstoel plateau

(Uitsluitend op afspraak)

Onze adviseurs werken door heel Nederland en komen graag bij u thuis voor een deskundig advies.

Onze adviezen zijn gratis. Wel vragen we daarom informatie vooraf (foto’s / tekeningen) zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van de situatie.

Van ons ontvangt u alvast prijzen en gedetailleerde informatie, zodat een huisbezoek voor alle betrokkenen zinvol is en we beslagen ten ijs komen!

Keuringen en onderhoud

Door liften regelmatig te onderhouden wordt de levensduur verlengd en de veiligheid aantoonbaar verbeterd. Domicare biedt hiervoor servicecontracten waarbij zowel de veiligheidsinspectie/keuring en het onderhoud worden gecombineerd, simpelweg omdat dit verreweg het meest efficiënt is.

 

Richtlijnen personenliften en platformliften

Plateauliften worden doorgaans geplaatst om diverse niveaus toegankelijk te maken voor personen in een rolstoel of voor hen die anderszins fysieke problemen hebben met het traplopen. Een platformlift, soms ook plateaulift genoemd, is ontworpen, geproduceerd en wordt geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. Plateauliften vallen derhalve niet onder de Europese richtlijn voor personenliften 98/16/EG.

 

Keuringen en onderhoud

Voor personenliften is er in Nederland de verplichting deze door een zogenoemde CKI* te laten keuren, voor platformliften is deze verplichting er niet.  Bij plateauliften is de eigenaar de eerst aansprakelijke bij eventuele calamiteiten, waarbij uiteraard de producent aan te spreken op zijn “productaansprakelijkheid”. Uiteraard stelt de producent eisen ten aanzien van gebruik en onderhoud, uit te voeren door een door de fabrikant erkende importeur of dealer.

7 dagen per week tot 22.00 uur ‘s avonds bereikbaar

In onze service contracten zijn naast afspraken over keuringen en onderhoud bepalingen opgenomen ten aanzien van het oplossen van storingen en het preventief vervangen van onderdelen, raadpleeg uw servicecontract voor afspraken omtrent responstijden en oplossnelheid.

Doordat we ons beperken tot die productgroepen waarin we gespecialiseerd zijn weten onze monteurs uw hulpmiddel weer snel operationeel te krijgen. Raadpleeg voor de reactiesnelheid en oplossnelheid de voorwaarden in uw servicecontract of de relevante garantiebepalingen. Domilift voert uitsluitend reparaties en onderhoud uit aan door haar geleverde liften.

Algemeen

NLB (Metaal-Unie) voorwaarden & Privacy

Afwijkende voorwaarden

Het eventueel afwijken van onze voorwaarden dient te worden getoetst door onze directie, bedrijfsjurist en onze verzekeraar (CAR). Om die reden zal uitsluitend ten behoeve van grootschalige projecten, afhankelijk van de omvang van een order/overeenkomst, het afwijken van onze algemene voorwaarden worden overwogen, c.q. beoordeeld.

KvK & BTW nummers

NLB logo - 200x53Domilift B.V. staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel onder nummer 67354475. BTW nummer NL856945493B01. Domilift is aangesloten bij brancheverening Nederlandse Lifttechnische Bedrijven. NLB verenigt merkonafhankelijke, full-service liftbedrijven in Nederland. Een kwaliteitsmerk voor betrouwbaarheid, vakkennis en kwaliteit in lifttechniek.

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht