• Rolstoeltoegankelijkheid van woningen en openbare gebouwen

  Verticale plateauliften, plateauliften voor de trap of een trap die in een lift veranderd. Bekijk ons ruime assortiment en informeer naar de mogelijkheden.

  Domilift MIVA-liften

  Profiteer van onze kennis & ervaring!

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze liften, wij houden ons hier immers al jaren mee bezig!

  Informatie aanvragen

 • MIVA liften

 • Sinds 2016 dienen in Nederland passende maatregelen te worden genomen om personen met een handicap in staat te stellen zelfstandig te leven en volledig deel te nemen aan onze maatschappij.

 • Bij een oppervlakte vanaf 400m2 dient een gebouw, afhankelijk van de gebruiksfunctie, tenminste voor een vastgesteld percentage rolstoel-toegankelijk te zijn. Dit kan variëren van bijvoorbeeld 60% bij een winkelfunctie tot 100% ingeval van een onderwijsfunctie.

  Om ervoor te zorgen dat de aanpassingen doeltreffend zijn, zijn er handboeken voor toegankelijkheid, NEN en ITS normen en houden we met onze adviezen rekening met de gestelde eisen in het Bouwbesluit.

  Profiteer van onze kennis, ervaring en de vele mogelijkheden die we met ons assortiment bieden!

 • Sinds 1996 gespecialiseerd in woningaanpassingen en rolstoel toegankelijkheid van woningen en openbare gebouwen.

 • Onze adviseurs werken door geheel Nederland en komen graag vrijblijvend bij u thuis voor een persoonlijk advies.

 • Profiteer van onze landelijke servicedienst voor jaarlijkse keuringen, onderhoud en onze liftservice 7 dagen per week.

 • Hefplateau's tot 300 cm

  Geschikt voor rollator en rolstoel

 • Verticale hefplateau’s zijn zeer geschikt voor het overbruggen van relatief kleine hoogtes. Voor het overbruggen van een hoogte tot 50 cm zijn er eenvoudige liften leverbaar die volledig vrijstaand kunnen worden geplaatst. Bij een hoogte meer dan 50 cm adviseren we de plateaulift te fixeren en te voorzien van tenminste een valbeveiliging op de bovenste stopplaats.

  - Afmetingen variërend van 1400x850, 1400x110 of 1550x900mm
  - Opvoerhoogtes tot 500 mm
  - Diverse knelbeveiligingen en valbeveiligingen

  > Lees meer over hefplateau's

 • Gesloten cabineliften met opvoerhoogtes tot 850 cm

  Geschikt voor rollator, rolstoel en scootmobiel

 • De Domilift® HL-8500 is de ideale lift voor gebruik in uw woning, winkel of kantoor. De HL-8500 is geen platformlift maar een echte personenlift voorzien van fraai afgewerkte zijwanden, plafond met led-verlichting en luxe bedieningsconsole. De lift wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en dat biedt belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

  - Opvoerhoogte tot 3 verdiepingen, maximaal 8,5 meter
  - De lift kan op maat worden gemaakt
  - Per verdieping kiest u zelf de gewenste in- en uitgangspositie
  - Standaard voorzien van automatisch bedienbare deuren

  > Lees meer over gesloten cabine liften

 • Plateauliften over de trap

  Plateauliften voor handbewogen rolstoelen

 • Een plateaulift over de trap bespaart veel ruimte in vergelijk met een verticaal hefplateau. Bovendien kunnen de trapplateauliften automatisch worden opgeklapt wanneer ze niet in gebruik zijn, en zijn mede hierdoor relatief goed bestand tegen vandalisme.

  De plateauliften zijn geschikt voor rechte trappen, trappen met bordessen (mits voldoende ruimte) en kunnen aan de onderzijde worden voorzien van een bocht om de lift op een optimale positie te parkeren. De liften zijn leverbaar in diverse lengte en breedte maten maar in principe uitsluitend geschikt voor rolstoelen.

  De liften kunnen optioneel worden geleverd met een opklapbaar zitje waardoor de liften goed bruikbaar zijn voor personen die slecht ter been zijn, en eventueel op de lift ook de rollator mee kunnen nemen. In verband met soms geringe hoogte in een trapgat (bovenliggend plafond) wordt veelal afgeraden op de plateauliften te gaan staan. Bovendien is er een valbeveiliging in de vorm van automatisch opklapbare poortjes echter dit biedt slechts beperkt bescherming.

  > Lees meer over plateauliften voor de trap

 • 1. Kennismaking

  Bel of mail ons en omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. 

 • 2. Informatie en prijzen

  U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

 • 3. Persoonlijk advies

  Onze adviseurs werken door heel Nederland waarvoor geen kosten worden berekend. Daarom vragen we vooraf om informatie zodat we ons een beeld kunnen vormen van uw situatie, en een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl