• Liftservice

 • Aangepaste dienstverlening Corona

  De directie van Domilift heeft bij uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden het beleid mede gericht op een zo groot mogelijke veiligheid en een zo goed mogelijke bescherming van de gezondheid voor zowel haar medewerkers, klanten als leveranciers. Bij Domilift heeft het virus tot nu toe nog geen invloed gehad op de gezondheid, en worden voortdurend maatregelen genomen om dit zo te houden. Dit betekent dat het virus WEL invloed heeft op onze dienstverlening:

  • Geplande montagewerkzaamheden zijn voorlopig uitgesteld tot nader bericht.
  • Er worden voorlopig GEEN huisbezoeken in het land afgelegd
  • Er worden voorlopig GEEN klanten ontvangen in onze showroom
  • Uiteraard proberen we daar waar mogelijk klanten bij te staan ten aanzien van storingen aan een lift of tillift. Per dag en situatie wordt echter een afweging gemaakt of er een monteur kan worden ingezet om ter plaatse een reparatie uit te voeren.
  • Daar waar mogelijk wordt vanuit huis gewest, medewerkers met milde klachten blijven uiteraard sowieso thuis. 

  >> Lees meer over onze veiligheidsmaatregelen

 • Machinerichtlijn en keuringen huis- en plateauliften

  Onze platformliften / plateauliften worden geplaatst om diverse niveaus toegankelijk te maken voor personen in een rolstoel of voor hen die anderszins fysieke problemen hebben met het traplopen. Alle door ons geleverde plateauliften zijn ontworpen, geproduceerd en worden geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. (Plateauliften vallen derhalve niet onder de Europese richtlijn voor personenliften 98/16/EG). Voor de plateauliften is er in Nederland geen verplichting om de lift te laten keuren door een onafhankelijk keuringsinstituut. Wel bieden we uiteraard servicecontracten aan, zodat uw lift jaarlijks wordt gecontroleerd en onderhouden door onze eigen landelijke servicedienst.

 • MIVA liften

  Onze platformliften / plateauliften zijn geen goederenliften maar specifiek ontwikkelt om niveaus toegankelijk te maken voor rolstoelen en personen die anderszins fysieke beperkingen ondervinden.

 • Topmerken

  Onze plateauliften worden zorgvuldig geselecteerd op functionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. We werken hiervoor nauw samen met een internationaal netwerk van uitsluitend vooraanstaande fabrikanten.

 • Machinerichtlijn

  Al onze liften zijn voorzien van de benodigde certificaten, keuringen en garantie. De plateauliften worden geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG.

 • Storingsdienst

  Door liften regelmatig te onderhouden wordt de levensduur verlengd en de veiligheid aantoonbaar verbeterd. Hiervoor worden servicecontracten geboden waarbij zowel de veiligheidsinspectie/keuring en het periodieke onderhoud worden gecombineerd, en volgens richtlijnen van de fabrikant worden uitgevoerd zodat aan de garantievoorwaarden wordt voldaan. In onze service-contracten zijn afspraken over keuringen en onderhoud opgenomen ten aanzien van het oplossen van storingen en het preventief vervangen van onderdelen.

  Doordat we ons beperken tot die productgroepen waarin we gespecialiseerd zijn weten onze monteurs uw lift vaak snel weer operationeel te krijgen, en beschikken we hiervoor over een basis voorraad reserve onderdelen. Toch is het raadzaam om na te denken over alternatieve mogelijkheden indien het in voorkomende situaties niet lukt om uw lift tijdig te repareren. Raadpleeg voor de reactiesnelheid en oplossnelheid de voorwaarden in uw servicecontract of de relevante garantiebepalingen.

 • Storing melden

  Indien u gebruik maakt van onze landelijke servicedienst accepteert u onze leverings/service-voorwaarden en algemeen geldende tarieven conform uw serviceovereenkomst.

  Voor het aanmelden van een storing buiten kantooruren is onze servicedienst 7 dagen per week bereikbaar tot 22.00 uur op telefoonnummer: 06-57 94 41 69.

  Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl