Slider huislift gesloten cabine domilift-2-1320x435

Huislift zonder schacht (vloer-klep principe)

De lift zonder schacht of put staat nooit in de weg! Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de lift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de lift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten.

Overdag kunt u de lift op de verdiepingsvloer parkeren zodat uw ruimte beneden optimaal kan worden benut.

  • De vloerklep aan de bovenzijde dekt de verdiepingsvloer af zodra de lift beneden staat, de vloerplaat op de verdieping kan gewoon worden belast
  • De bodemplaat onder de lift sluit de sparing in het plafond af als de lift boven staat. De bodemplaat heeft tevens een brandvertragende werking (30 min.).

Domilift huisliften worden vervaardigd door een producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liftsystemen per jaar verlaten de fabriek. Onze huisliften zijn specifiek gericht op particuliere gebruikers in woonhuizen. De huisliften onderscheiden zich de enorme betrouwbaarheid en comfort, maar ook het design en de compacte afmetingen.

De schachtloze huisliften zijn leverbaar met (half) open of gesloten cabine.

Huislift met gesloten cabine

Huislift zonder schacht - gesloten Domicare 2 - 400x550

Indien u wilt staan in de huislift, bijvoorbeeld als ouder/verzorger samen met uw kind, adviseren wij een huislift met een dichte cabine. De lift is optimaal beveiligd tegen knelgevaar door tal van sensoren die zijn aangebracht onder de bodemplaat. Hierdoor slaat de lift direct af zodra er zich een voorwerp of persoon onder de lift bevindt. Ook aan de bovenzijde is de lift beveiligd, de lift kan niet worden bediend indien er zich op de verdiepingsvloer een voorwerp of persoon op de meebewegende vloerklep bevindt.

De huisliften zijn specifiek gericht op particulier gebruik, enorm betrouwbaar, stil en compact. Onze liften worden compleet gemonteerd, inclusief bouwkundige aanpassingen en we helpen u bij de aanvraag van een eventuele vergunning. Door het slimme ‘vloerluikprincipe’ van de huislift is slechts een kleine bouwkundige aanpassing nodig en is het bouwen van een schacht en liftput overbodig. De huislift is voorzien van een klep waarmee de sparing in de vloer telkens automatisch wordt afgedicht, zowel boven als beneden.

Schachtloze huisliften worden gemonteerd in 2 werkdagen

De huislift is relatief snel en eenvoudig te plaatsen. Let wel, het maken van een sparing in uw verdiepingsvloer vraagt wel enige aandacht (soms is hiervoor een omgevingsvergunning vereist). De huisliften worden in Nederland gemonteerd en onderhouden door eigen ervaren medewerkers die bovendien door de fabrikant zijn getraind en gecertificeerd. Naast montage van de huislift kunnen we ook de sparing in de verdiepingsvloer en andere bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen.

De huisliften zijn in de regel niet geschikt voor toepassing in badkamers (natte/vochtige ruimtes).

Huislift met open cabine

De bovenste randen van de open cabine zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. Ondanks het feit dat liften met een open / half-open cabine goed zijn beveiligd om beknelling te voorkomen is het niet toegestaan in deze cabine te staan tijdens de liftcyclus.

Huislift zonder shacht bgg 400x511

Huislift in vide 400x511

Huislift zonder shacht 1e verd 400x511

Hefhoogte 3,5 meter

Geschikt voor het overbruggen van 1 verdieping, maximale hoogte 3,5 meter.

Geluidsarm

De moderne hydraulische pomp is zeer krachtig, extreem betrouwbaar en stil.

Automatische parkeerstand

Automatisch terug naar boven na ingestelde tijd (alleen mogelijk i.c.m. automatische deur).

Afstandsbediening

Standaard meegeleverd, de lift oproepen, wegsturen en automatische deur (optie) bedienen.

Automatische deur

Optioneel kan de lift worden geleverd met een elektrische deurbediening, tevens te bedienen met de (standaard) afstandsbediening.

Optimaal beveiligd

Zowel aan bovenzijde als onderzijde voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra er iets wordt gedetecteerd.

Huislift specificaties en inbouwmaten

SMALL

Open cabine
LxB: 79×59 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

MEDIUM

Open cabine
LxB: 118×74 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

LARGE

Open cabine
LxB: 123×79 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

EXTRA LARGE

Open cabine
LxB: 140×90 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

SMALL

Dichte cabine
LxB: 79×59 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

MEDIUM

Dichte cabine
LxB: 118×74 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

LARGE

Dichte cabine
LxB: 123×79 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

EXTRA LARGE

Dichte cabine
LxB: 140×90 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht