• Huislift zonder schacht HL-3500

  Het idee achter de huislift zonder schacht is erop gebaseerd dat u de huislift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de huislift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten.

 • Vloer/klep principe

  Doordat de huislift aan de bovenzijde de vloer met een klep weer afsluit is de verdieping volledig begaanbaar. 

 • Geen schacht of put

  Een huislift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst.

 • Rolstoelvriendelijk

  De huislift is voorzien van een vlakke, afgeschuinde bodemplaat en hoeft niet te worden geïntegreerd in een liftput. 

 • De vloerklep aan de bovenzijde dekt de verdiepingsvloer af zodra de huislift beneden staat, de vloerplaat op de verdieping kan gewoon worden belast. De bodemplaat onder de lift sluit de sparing in het plafond af als de lift boven staat. De bodemplaat heeft tevens een brandvertragende werking (30 min.). Het hydraulische systeem biedt belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne en stille pomp een hoeveelheid olie in de cilinder gepompt. Bij het omlaag gaan van de huislift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in de pomp.

  De huislift wordt geleverd met een geïntegreerd bedieningspaneel dat naar keuze aan de linkerzijde of de rechterzijde kan worden geplaatst. Zodra u de lift bediend wordt de cabineverlichting geactiveerd en lichten de bedieningsknoppen op. Na korte tijd gaat deze verlichting weer uit. Standaard worden twee handzenders meegeleverd waarmee de lift, inclusief de elektrisch te openen deur (optioneel), op afstand kan worden bediend. Op het bedieningspaneel van de lift bevindt zich in de cabine een noodstop schakelaar waarmee de lift onmiddellijk kan worden stopgezet. In de cabine bevindt zich tevens een nood-omlaag schakelaar die kan worden gebruikt om de lift te laten dalen indien er zich een technisch probleem voordoet met de reguliere bedieningsschakelaar of elektronica. Bij een ernstige storing kan de hydraulische pomp handmatig worden bediend.

 • Huislift dichte cabine model HLC

  De huisliften met dichte cabine kunnen zowel worden gebruikt om in te staan als in te zitten. De HLC huisliften zijn leverbaar in de maten Medium, Large en Extra Large en daardoor tevens geschikt voor rolstoelen. Het grootste model is zeer geschikt voor bijvoorbeeld kinderwagens en rolstoelen, vergezeld door een ouder of verzorger.

  Zodra u de huislift bediend wordt de cabineverlichting geactiveerd en lichten de bedieningsknoppen op. Na korte tijd gaat deze verlichting weer uit. Standaard worden twee handzenders meegeleverd waarmee de lift, inclusief de elektrisch te openen deur (optioneel), op afstand kan worden bediend.

 • Liftmontage

  De huislift is relatief snel en eenvoudig te plaatsen. Let wel, het maken van een sparing in uw verdiepingsvloer vraagt wel enige aandacht (soms is hiervoor een omgevingsvergunning vereist). De huisliften worden in Nederland gemonteerd en onderhouden door eigen ervaren medewerkers die bovendien door de fabrikant zijn getraind en gecertificeerd. 

 • Open cabine Hilversum

  Alvorens tot aankoop van de woning over te gaan is ons verzocht de mogelijkheden van de lift te onderzoeken.

  Dichte cabine Amersfoort

  In opdracht van de gemeente Amersfoort, afdeling WMO, is een huislift HLC-3000 met gesloten cabine gerealiseerd.

  Dichte cabine Naaldwijk

  In nauwe samenspraak met opdrachtgever en aannemer is positie van de lift, onder een schuin aflopende kap, bepaald.

  Lift in dakkapel Radewijk

  Om op de verdieping voldoende hoogte te krijgen is een kleine dakkapel geplaatst. De lift wordt overdag in de dakkapel geparkeerd.

  Open cabine Haastrecht

  Nieuwbouwproject te Haastrecht. De sparing voor de lift is direct door de aannemer in de bouw meegenomen.

  Huislift in vide Ellecom

  Huislift in entresolvloer, gereliseerd in Ellecom. In samenspraak constructeur en aannemer tijdens de bouw extra balken aangebracht in verdiepingsvloer.

  Open Cabine Rotterdam

  Schachtloze huislift HLO-3000 te Rotterdam, tussen de buitengevel en de staalconstructie ter ondersteuning van de uitbouw was precies genoeg ruimte voor het plaatsen van de huislift.

 • Huislift met (half)open cabine model HLO

  De huisliften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift. De halfopen cabine geeft een ruimtelijk gevoel, en is optisch minder dominant aanwezig in de ruimte dan een lift met dichte cabine. De bovenste rand van de cabine is voorzien van een knelbeveiliging waardoor de huislift onmiddellijk stopt zodra de cabine ergens mee in aanraking komt.

   

  > Brochure huislift HL-3500

 • Huislift financieren met de blijverslening

  Sinds november 2015 is de Blijverslening beschikbaar. Met de Blijverslening hebben gemeenten en provincies een instrument om de financiering van woningaanpassingen voor oudere inwoners mogelijk te maken. Mede dankzij de blijverslening kunnen zij ook op hogere leeftijd zelfstandig blijven wonen.

  De Blijverslening is er zowel in een consumptieve als hypothecaire variant. Bij een consumptieve lening geldt een maximum bedrag van € 10.000,-, bij een hypothecaire lening is dat maximum € 50.000,-

  > Lees meer over de blijverslening

 • 1. Kennismaking

  Bel of mail ons en omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. 

 • 2. Informatie en prijzen

  U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

 • 3. Persoonlijk advies

  Onze adviseurs werken door heel Nederland waarvoor geen kosten worden berekend. Daarom vragen we vooraf om informatie zodat we ons een beeld kunnen vormen van uw situatie, en een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl