Huislift zonder schacht open cabine_2 1320x855

Schachtloze huislift met open cabine

Specifiek gericht op particulier gebruik, enorm betrouwbaar, stil en compact. Compleet gemonteerd, inclusief bouwkundige aanpassingen en eventuele vergunning. Door het slimme ‘vloerluikprincipe’ van de huislift is slechts een kleine bouwkundige aanpassing nodig en is het bouwen van een schacht en liftput overbodig. De huislift is voorzien van een klep waarmee de sparing in de vloer telkens automatisch wordt afgedicht, zowel boven als beneden.

Lift met open cabine

De bovenste randen van de huislift (zowel de zijkanten van de cabine als de bovenzijde van de deur) zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. In liften met een open cabine  is het niet toegestaan in deze cabine te staan tijdens de liftcyclus.

Het hydraulische systeem werkt zeer stil (bij het omlaag zelfs fluisterstil) en kan eventueel in een aparte ruimte op afstand van de lift worden geplaatst!

Het principe van een schachtloze ”vloer-klep” lift

Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de lift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de lift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten.

Overdag kunt u de lift op de verdiepingsvloer parkeren zodat uw ruimte beneden optimaal kan worden benut.

  • De vloerklep aan de bovenzijde dekt de verdiepingsvloer af zodra de lift beneden staat, de vloerplaat op de verdieping kan gewoon worden belast
  • De bodemplaat onder de lift sluit de sparing in het plafond af als de lift boven staat. De bodemplaat heeft tevens een brandvertragende werking (30 min.).

Huislift zonder shacht bgg 400x511

Huislift in vide 400x511

Huislift zonder shacht 1e verd 400x511

Huislift zonder schacht-5 400x533

Huislift zonder schacht-4 400x533

Huislift zonder schacht-3 400x533

Hefhoogte 3,5 meter

Geschikt voor het overbruggen van 1 verdieping, maximale hoogte 3,5 meter.

Geluidsarm

De moderne hydraulische pomp is zeer krachtig, extreem betrouwbaar en stil.

Automatische parkeerstand

Automatisch terug naar boven na ingestelde tijd (alleen mogelijk i.c.m. automatische deur).

Afstandsbediening

Standaard meegeleverd, de lift oproepen, wegsturen en automatische deur (optie) bedienen.

Automatische deur

Optioneel kan de lift worden geleverd met een elektrische deurbediening, tevens te bedienen met de (standaard) afstandsbediening.

Optimaal beveiligd

Zowel aan bovenzijde als onderzijde voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra er iets wordt gedetecteerd.

Liftmontage inclusief bouwkundige aanpassingen

De huislift is relatief snel en eenvoudig te plaatsen. Let wel, het maken van een sparing in uw verdiepingsvloer vraagt wel enige aandacht (soms is hiervoor een omgevingsvergunning vereist). De huisliften worden in Nederland gemonteerd en onderhouden door eigen ervaren medewerkers die bovendien door de fabrikant zijn getraind en gecertificeerd. Naast montage van de huislift kunnen we ook de sparing in de verdiepingsvloer en andere bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen.

Afmetingen, specificaties en inbouwmaten

SMALL

Open cabine
LxB: 79×59 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

MEDIUM

Open cabine
LxB: 118×74 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

LARGE

Open cabine
LxB: 123×79 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

EXTRA LARGE

Open cabine
LxB: 140×90 cm
Hoogte: 300 / 350 cm

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht