• HL8500 backuppage

 • Vacature liftmonteur regio Deventer/Apeldoorn

   

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar ervaren monteurs voor montage en service van plateauliften en compacte personenliften voor thuis. Dit betreft een full-time functie (38-uur) met een vaste aanstelling, dit zal in aanvang een overeenkomst voor bepaalde tijd (1 jaar) zijn.

  Je werkt zelfstandig en doelgericht, vertrekt iedere dag vanuit Deventer/Apeldoorn en vindt het geen probleem om vroeg in de ochtend lange afstanden af te leggen om op tijd bij onze klanten te arriveren. We werken door heel Nederland, en verblijven bij langere projecten soms in hotels/pensions. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid weet jij je te onderscheiden en ben je het trotse gezicht van onze organisatie.

  Functie eisen:

  • Relevante MBO opleiding, werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met lifttechniek
  • In bezit van rijbewijs B
  • In bezit van VCA en NEN3140 certificaat (evt. te behalen)

  Naast het monteren van onze producten verzorgen we tevens onderhoudswerkzaamheden en verhelpen storingen, 7 dagen per week. Hiervoor worden interne trainingen verzorgd, en wordt van je verwacht in toerbeurten een weekend standby te zijn voor het oplossen van een eventuele storing.

  Omdat we landelijk werken en hierdoor langere dagen worden gemaakt, in de regel vrijdag's vrij (tijd voor tijd).

  Sollicitaties graag even per mail. Graag ontvangen wij een brief met uw motivatie + uitgebreide CV.

 • Vacature commercieel / technisch medewerker binnendienst

  Dit betreft een full-time functie (38-uur) met een vaste aanstelling, dit zal in aanvang een overeenkomst voor bepaalde tijd (1 jaar) zijn.

  Functieomschrijving Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst:
  - Telefonische klanten te woord staan, verstrekken informatie, opstellen van offertes, plaatsen van bestellingen,
  - Ontwerpen (tekenen) van posities liftsystemen in Cad systeem (2D)
  – Bewaken van levertijden en de kwaliteit;
  – Bij gelegenheid/incidenteel bereidheid tot ondersteunen van de montage/service
  – Facturatie.

  Functie-eisen:
  – Opleiding MTS/MBO

  Commerciële instelling;
  – Zelfstandig werken, probleemoplossend vermogen;
  – Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  – Goede kennis van standaard Office- programma’s
  – Opleiding tekenen railsysteem in CAD (2D) wordt eventueel intern verzorgd

  Uitstekende beheersing (ook schriftelijk) van de Nederlandse taal;
  Goede beheersing van de Engelse taal, en bij voorkeur ook de Duitse taal.

  Sollicitaties graag even per mail. Graag ontvangen wij een brief met uw motivatie + uitgebreide CV.

 • HL8500 backuppage

 • Specifiek ontworpen als huislift zonder af te doen aan de kwaliteit van een echte hydraulische lift, maar tegen een betaalbare prijs.

  De HL-8500 is specifiek ontworpen als huislift zonder af te doen aan de kwaliteit van een echte hydraulische lift, maar tegen een betaalbare prijs. Deze personenlift kenmerkt zich door laag stroomverbruik, lichtgewicht materialen met een hoog afwerkingsniveau en ruime keuze in designs en kleuren. Dankzij de opvoerhoogte tot 8,5 meter overbrugt u veilig en comfortabel één of twee verdiepingen.

  De HL-8500 lift is het resultaat van 30 jaar innovatie en ruim 25.000 geïnstalleerde huisliften.

 • Geen platform maar cabine

  De HL-8500 voorzien van een gesloten cabine met fraai afgewerkte zijwanden met een plafond voorzien van led-verlichting. De deuropening is rondom voorzien van een geavanceerde detectiepoort. Hierdoor stopt de lift zodra er zich iemand binnen 3 centimeter vanaf de schachtwand bevindt.

 • Hydraulische aandrijving

  De hydraulische aandrijving biedt belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door een moderne hydraulische pomp wordt plantaardige olie (95% biologisch afbreekbaar) in de cilinder gepompt. Een hydraulische lift is bijzonder veilig en stil, een eenvoudige wandcontactdoos (230V) voldoende.

 • Zelfstandig bevrijden

  De lift is voorzien van een unieke noodvoorziening om ingeval van een storing de lift zelfstandig te laten dalen en te verlaten. Activeren van deze noodvoorziening is eenvoudig bedienbaar vanuit de cabine, volledig mechanisch. De noodvoorziening is tevens van buitenaf te activeren.

 • Maximale ontwerpvrijheid

  De lift kan op maat worden gemaakt en beschikt over uiterst compacte aandrijftechniek waarvoor een inbouwdiepte van circa 10 centimeter volstaat. Doordat de besturingsunit met de hydraulische pomp buiten de liftschacht wordt geplaatst kan de ruimte optimaal worden benut en functioneert de lift bovendien uiterst stil.

  Per verdieping bepaalt u zelf de meest ideale deurpositie:
  - Gelijkzijdig
  - Overliggend
  - Haaks

  De HL-8500 is standaard al zeer compleet en leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden, vloer en deuren. Naast verschillende afwerkmogelijkheden voor de wanden is er keuze uit verschillende vloeren en liftdeuren, optioneel in RAL kleur naar keuze. Voor de liefhebber is een vloer uitgevoerd in Portugees marmer leverbaar.

 • Comfortabel en levensloopbestendig

  Met deze luxe huislift profiteert u volop van alle leefruimtes en maakt u uw woning levensloopbestendig. Bovendien zal hierdoor uw woning in waarde stijgen. Zuilen met de wasmand of zware koffers op de trap behoort definitief tot het verleden. 

  - Opvoerhoogte tot 2 verdiepingen, maximaal 8,5 meter
  - De lift wordt op maat gemaakt en is daardoor overal te plaatsen
  - De liften zijn leverbaar met automatische of handmatige deuren
  - de deurautomaat is volledig in de sponning geïntegreerd

 • HL-8500 met semi vrijstaande liftschacht

  Standaard word de HL-8500 huislift geplaatst in een bestaande schacht of nieuw te realiseren schacht. Optioneel zijn constructies en sandwichpanelen leverbaar ten behoeve van het realiseren van een schachtconstructie in diverse RAL kleuren, afgewerkt met transparante delen. De HL-8500 lift is multifunctioneel inzetbaar, leverbaar in diverse uitvoeringen met tal van opties en kan op maat worden gemaakt. Zowel leverbaar voor binnen als buiten.

  De HL-8500 is ideaal voor zowel thuis als openbare gebouwen, bedrijven en winkels. Met de configuratie van de lift wordt rekening gehouden met uw toepassing en geldende Wet- en regelgeving.

  DOWNLOAD BROCHURE HL-8500

 • * = Alle op deze website vermelde gegevens dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs!