• Buitenlift / lift met schacht

 • Semi-vrijstaande schacht voor zowel binnen als buiten

  Standaard word de HL-8500 huislift geplaatst in een bestaande schacht of nieuw te realiseren schacht. Optioneel zijn constructies en sandwichpanelen leverbaar ten behoeve van het realiseren van een schachtconstructie in diverse RAL kleuren, afgewerkt met transparante delen. De HL-8500 lift is multifunctioneel inzetbaar, leverbaar in diverse uitvoeringen met tal van opties en kan op maat worden gemaakt. Zowel leverbaar voor binnen als buiten.

   

 • Geen platform maar cabine

  Fraai afgewerkte zijwanden, plafond en led-verlichting. Deuropening met detectiepoort zodat de lift stopt zodra er zich iemand binnen 3 centimeter vanaf de schachtwand bevindt.

 • Hydraulische aandrijving

  Door een moderne hydraulische pomp wordt plantaardige olie in de cilinder gepompt, bijzonder veilig en stil. Een eenvoudige wandcontactdoos (230V) voldoende.

 • Zelfstandig bevrijden

  Unieke noodvoorziening om ingeval van een storing de lift zelfstandig te laten dalen en te verlaten. Activering zowel vanuit cabine als van buitenaf, volledig mechanisch. 

 • Design Collectie - Opaal

  Voor personenliften met een (al dan niet gedeeltelijk) transparante schacht worden veelal geleverd uit de design collectie, uitgevoerd in opaalglas. De design collectie biedt extra mogelijkheden ten aanzien van kleuren en mogelijkheden ten opzichte van de basis collectie. Het designmodel is standaard voorzien van een bedieningsconsole vanaf de vloer tot aan het plafond, voorzien van geïntegreerde bedieningsknoppen, spiegel en een telefoon.

  De liften worden geleverd met automatisch bedienbare liftdeuren, volledig of gedeeltelijk glazen deuren, deuren met (semi) transparant glas of deuren met spiegelglas.

  De bedieningskolom vanaf de vloer tot aan het plafond is leverbaar in de kleur grijs, wit of zwart (optioneel kwarts zoals afgebeeld). Standaard voorzien van handgreep en spiegel.

 • Huisliften voor buiten

  De lift kan op maat worden gemaakt en beschikt over uiterst compacte aandrijftechniek en geleiderails. Om de lift te kunnen plaatsen is slechts één stevige/constructieve wand voldoende. Doordat de besturingsunit met de hydraulische pomp buiten de liftschacht wordt geplaatst kan de ruimte optimaal worden benut en functioneert de lift bovendien uiterst stil.

  Per verdieping bepaalt u zelf de meest ideale deurpositie:
  - Gelijkzijdig
  - Overliggend
  - Haaks

 • Semi-vrijstaande schacht

  De schacht voor de HL-8500 personenlift is in principe zelfdragend en wordt bevestigd op de vloer. De schacht wordt in de hoeken verankerd, houd hierbij rekening met een boordiepte van ca. 100mm. Onafhankelijk van welke zijde wordt de schacht vervolgens halverwege of bovenaan gefixeerd aan tenminste één zijde.

  De schachtelementen kunnen worden uitgevoerd in aluminium of transparant. De verschillende elementen, aluminium wandpanelen, stijlen en deuren worden standaard geleverd in blank aluminium, optioneel leverbaar in diverse RAL kleuren. De schacht is zowel leverbaar voor binnen als voor buiten.

  > DOWNLOAD BROCHURE HL-8500

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl