• Homepage

 • Vacature liftmonteur regio Deventer/Apeldoorn

   

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar ervaren monteurs voor montage en service van plateauliften en compacte personenliften voor thuis. Dit betreft een full-time functie (38-uur) met een vaste aanstelling, dit zal in aanvang een overeenkomst voor bepaalde tijd (1 jaar) zijn.

  Je werkt zelfstandig en doelgericht, vertrekt iedere dag vanuit Deventer/Apeldoorn en vindt het geen probleem om vroeg in de ochtend lange afstanden af te leggen om op tijd bij onze klanten te arriveren. We werken door heel Nederland, en verblijven bij langere projecten soms in hotels/pensions. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid weet jij je te onderscheiden en ben je het trotse gezicht van onze organisatie.

  Functie eisen:

  • Relevante MBO opleiding, werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met lifttechniek
  • In bezit van rijbewijs B
  • In bezit van VCA en NEN3140 certificaat (evt. te behalen)

  Naast het monteren van onze producten verzorgen we tevens onderhoudswerkzaamheden en verhelpen storingen, 7 dagen per week. Hiervoor worden interne trainingen verzorgd, en wordt van je verwacht in toerbeurten een weekend standby te zijn voor het oplossen van een eventuele storing.

  Omdat we landelijk werken en hierdoor langere dagen worden gemaakt, in de regel vrijdag's vrij (tijd voor tijd).

  Sollicitaties graag even per mail. Graag ontvangen wij een brief met uw motivatie + uitgebreide CV.

 • Vacature commercieel / technisch medewerker binnendienst

  Dit betreft een full-time functie (38-uur) met een vaste aanstelling, dit zal in aanvang een overeenkomst voor bepaalde tijd (1 jaar) zijn.

  Functieomschrijving Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst:
  - Telefonische klanten te woord staan, verstrekken informatie, opstellen van offertes, plaatsen van bestellingen,
  - Ontwerpen (tekenen) van posities liftsystemen in Cad systeem (2D)
  – Bewaken van levertijden en de kwaliteit;
  – Bij gelegenheid/incidenteel bereidheid tot ondersteunen van de montage/service
  – Facturatie.

  Functie-eisen:
  – Opleiding MTS/MBO

  Commerciële instelling;
  – Zelfstandig werken, probleemoplossend vermogen;
  – Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  – Goede kennis van standaard Office- programma’s
  – Opleiding tekenen railsysteem in CAD (2D) wordt eventueel intern verzorgd

  Uitstekende beheersing (ook schriftelijk) van de Nederlandse taal;
  Goede beheersing van de Engelse taal, en bij voorkeur ook de Duitse taal.

  Sollicitaties graag even per mail. Graag ontvangen wij een brief met uw motivatie + uitgebreide CV.

 • Homepage

 • Een gelijkvloerse woning, of een huislift?

  Alhoewel veel mensen al jaren in hun huis wonen is het raadzaam om naar de toekomst te kijken en hierop tijdig te anticiperen. Kleine dingen zijn vaak goed aan te passen maar het hebben van een lift voor het overbruggen van de etages is uiteindelijk vaak meer noodzaak dan luxe, zeker op het moment dat één van de bewoners afhankelijk is of wordt van een rolstoel. 

  Als u veel plezier heeft van uw huidige woning dan zou het zonde zijn om te verhuizen naar een gelijkvloerse woning als dit niet hoeft. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze liften, wij houden ons hier immers al jaren mee bezig!

 • Met de HL-3500 lift bieden we unieke huisliften met een meebewegende vloerklep. Een huislift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst. Hoogte van maximaal 3,5 meter, gemonteerd in twee werkdagen.

 • De HL-8500 personenlift is specifiek ontworpen voor thuis met een hoog afwerkingsniveau en ruime keuze in designs en kleuren. De HL-8500 lift is het resultaat van 30 jaar innovatie en ruim 15.000 geïnstalleerde huisliften, leverbaar tegen een betaalbare prijs. 

 • Plateauliften

  Voor het overbruggen van trappen en bordessen met de rolstoel of rollator importeren we een zorgvuldig geselecteerd assortiment plateauliften van vooraanstaande fabrikanten binnen Europa. Onze MIVA liften zijn zowel geschikt voor thuis als in openbare gebouwen.

 • Persoonlijk advies

  Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. Onze adviseurs werken door heel Nederland en België. Daarom vragen we zoveel informatie inclusief foto's of tekeningen vooraf zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van uw situatie. Van ons ontvangt u alvast richtprijzen en praktische informatie, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.

  Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Ieder traject starten we daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Naast de mogelijkheden die onze producten bieden, houden we rekening met eventuele bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.