Slider huisliften 1320x435

Huisliften 

Domilift huisliften worden vervaardigd door een producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liftsystemen per jaar verlaten de fabriek. Onze huisliften zijn specifiek gericht op particuliere gebruikers in woonhuizen. De huisliften onderscheiden zich de enorme betrouwbaarheid en comfort, maar ook het design en de compacte afmetingen.

Huislift – Kolomlift 6 meter

Compacte huislift voor zowel binnen als buiten, met een maximale hefhoogte van 6 meter. Te plaatsen in put (6 cm) of zonder put in combinatie met een oprijplaat.

Huislift zonder schacht (dicht)

Door het ontbreken van een schacht wordt de ruimte in uw woning optimaal benut. Overdag stuurt u de lift simpelweg naar boven waarbij een afdekplaat de opening in het plafond volledig afdicht.

Huislift zonder schacht (open)

Door het ontbreken van een schacht wordt de ruimte in uw woning optimaal benut. Overdag stuurt u de lift simpelweg naar boven waarbij een afdekplaat de opening in het plafond volledig afdicht.

Huisliften zonder schacht (vloer-klep principe), maximaal 3,5 meter

Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de lift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de lift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten.

Overdag kunt u de lift op de verdiepingsvloer parkeren zodat uw ruimte beneden optimaal kan worden benut.

  • De vloerklep aan de bovenzijde dekt de verdiepingsvloer af zodra de lift beneden staat, de vloerplaat op de verdieping kan gewoon worden belast
  • De bodemplaat onder de lift sluit de sparing in het plafond af als de lift boven staat. De bodemplaat heeft tevens een brandvertragende werking (30 min.).

Schachtloze huislift met open cabine of gesloten cabine

De bovenste randen van de open cabine zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. Ondanks het feit dat liften met een open / half-open cabine goed zijn beveiligd om beknelling te voorkomen is het niet toegestaan in deze cabine te staan tijdens de liftcyclus.

De huisliften met een gesloten cabine zijn geschikt voor zowel zittende en staande personen, bijvoorbeeld een verzorger met een rolstoelgebonden bewoner.

> Lees meer

Huislift Bennekom 1

Zweefliften voor het overbruggen van verdiepingen

De zweeftraplift biedt unieke mogelijkheden voor het verplaatsen van personen, met of zonder rolstoel, over meerdere verdiepingen. In tegenstelling tot andere trapliften of plateauliften worden de geleiderails van de zweeflift langs het plafond, of bovenliggende traptreden, gemonteerd. De zweeftraplift is geschikt voor trappen met een minimale breedte van 89 cm. Doordat de rail aan het plafond gemonteerd wordt kunnen ramen en deuren probleemloos worden gepasseerd. De zeer sterke liftmodule is bovendien geschikt voor steile trappen en wenteltrappen.

Al 20 jaar worden jaarlijks meerdere zweeftrapliften door ons geplaatst. De degelijke Zwitserse techniek is van dusdanig (zware) kwaliteit dat we gebruikers kennen waarvan de lift na 20 jaar trouwe dienst nog steeds goed functioneert. Desondanks staat de fabriek niet stil en beantwoordt aan de vraag van onze klanten voor liften met een grotere maximale belasting.

Medio 2017 zal daarom de zogenaamde Heavy Duty zweeftraplift worden geïntroduceerd, met een belasting tot 250 kg.

Zweeflift met rolstoel of tilband

Zweeftrapliften kunnen worden toegepast in combinatie met handbewogen rolstoelen die door middel van speciaal hiervoor aangebrachte adapters kunnen worden bevestigd. Uiteraard dient de betreffende rolstoel hiervoor geschikt te zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een tilband/tilzak (vergelijkbaar met dat van een tillift) waarmee personen uit de rolstoel worden getild om vervolgens met de zweeflift naar bijvoorbeeld bed of badkamer op de 1e verdieping worden vervoerd.

Probeer de zweeflift uit in onze showroom!

> Lees meer

Nieuw Heavy Duty zweeflift maximale belasting 250 kg 400x515

Huisliften met schacht, maximaal 6 meter

De huislift met schacht in een volledig gesloten systeem en kan worden toegepast in zowel openbare ruimtes als bij particulieren. De lift is leverbaar met een schacht voor buiten of voor binnen.

Door de compacte afmetingen van de lift is deze personenlift zeer geschikt voor particuliere woningen:

  • SMALL, binnenmaat 126 x 90 cm
  • MEDIUM, binnenmaat 140 x 90 cm
  • LARGE, binnenmaat 140 x 110 cm

Liberty 800x465

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht